Order

Met order naar de kassa
DURABLE WEAR FOR STRONG PERFORMANCE ! . . . .

OMRUILEN

OMRUILING AANVRAGEN

VERZOEK TOT OMRUILING

Wat jammer dat het product niet helemaal naar wens is !
 

U geeft hierbij aan dat u het product graag wilt ruilen voor een andere maat, kleur of  model, als u hier gebruik van wilt maken kunt u het product in goede staat naar ons retour sturen nadat u deze hebt aangemeld via het onderstaande aanmeld formulier.
Retour alleen in originele staat en verpakking (incl labels) binnen 8 dagen naar het aanmelden (plaats een kopie van de order of het factuur in de doos).


Voor de duidelijkheid nog een keer de voorwaarden die gelden bij deze omruiling.

 


0-14 dagen herroepingsrecht.                                           | 0% van het totale bedrag  (de kosten voor het retourneren aan ons zijn voor uw eigen rekening).

Na het herroepingsrecht zijn er retour kosten voor deze omruiling van toepassing.

1-30 dagen na uw 14-daagse annuleringsrecht             | -5% van het totale bedrag  (de kosten voor het retourneren aan ons zijn voor uw eigen rekening).

31-120 dagen na uw 14-daagse annuleringsrecht        | -10% van het totale bedrag (de kosten voor het retourneren aan ons zijn voor uw eigen rekening).

121- .. dagen na uw 14-daagse annuleringsrecht         | Geen retour mogelijk,

"U heeft altijd het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen aan te melden om te ruilen, na de aanmelding heeft u 8 dagen de tijd om uw product te retourneren. Binnen 14 dagen (nadat wij het (de) product(en) in goede order hebben ontvangen)  Wordt het volledige orderbedrag gecrediteerd.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

ja
Nee
Ja, gelezen en akkoord

Heeft  u advies nodig?
Neem dan contact met ons op via live-chat of e-mail.