WINKELWAGEN

Met order naar de kassa

OMRUILEN

EEN OMRUILING AANVRAGEN

"U heeft altijd het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen aan te melden om te ruilen, na de aanmelding heeft u 8 dagen de tijd om uw product te retourneren. Binnen 14 dagen (nadat wij het (de) product(en) in goede order hebben ontvangen)  Wordt het volledige orderbedrag gecrediteerd.

VERZOEK TOT OMRUILING

Wat jammer dat het product niet helemaal naar wens is !
 

Je geeft hierbij aan dat je het product graag wilt ruilen voor een andere maat of kleur, als u van het herroepingsrecht gebruik wilt maken kun je het product in goede staat naar ons retour sturen nadat je deze hebt aangemeld via het onderstaande aanmeld formulier.
Indien mogelijk redelijkerwijs retour in de originele staat en verpakking binnen 8 dagen naar het aanmelden (plaats wel een kopie van de order of het factuur in de doos).

Voor de duidelijkheid nog een keer de voorwaarden die gelden bij deze omruiling. 

0-14 dagen herroepingsrecht.                                           | 0% van het totale bedrag  (de kosten voor het retourneren aan ons zijn voor uw eigen rekening).

Na het herroepingsrecht zijn er retour kosten voor deze omruiling van toepassing.

1-30 dagen na uw annuleringstermijn van 14 dagen    | -5% van het totale bedrag  (de kosten voor het retourneren aan ons zijn voor uw eigen rekening).

31-120 dagen na uw 14-daagse annuleringsrecht        | -10% van het totale bedrag (de kosten voor het retourneren aan ons zijn voor uw eigen rekening).

120 dagen na uw 14-daagse annuleringsrecht              | Geen retour mogelijk,

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

ja
Nee
Ja, gelezen en akkoord

Heb je advies nodig?
Neem dan contact met ons op via live-chat of e-mail.