Order

Met order naar de kassa

GARANTIE

GARANTIE AANVRAAG

VERZOEK TOT GARANTIE

Het spijt ons dat het product niet naar wens is!

U geeft hierbij aan dat u het product graag wilt laten beoordelen ter garantie. meld hiervoor  het product aan met onderstaand formulier, na aanmelding kunt u direct meerder foto's van het product naar ons versturen per e-mail info@texstar.nl met referentie het order of factuurnummer ter beoordeling op afstand. 

LET OP: Wij kunnen u alsnog vragen het product retour te sturen voor betere beoordeling (binnen 8 dagen na aanmelding) ook nadat u deze heeft aangemeld met div foto's .
Als het kledingstuk dan niet schoon (of gewassen) is bij retour, zal de aanvraag bij binnenkomst  NIET in behandeling worden genomen.

Plaats altijd een kopie van de order of het factuur in de doos.
Wenst u dat er een Account Manager bij u aankomt voor beoordeling, neemt u dan direct contact met ons op +31(0)318303520. 

"U heeft altijd het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen aan te melden voor retour of omruiling, na de aanmelding heeft u 8 dagen de tijd om uw product te retourneren. Binnen 14 dagen (nadat wij het (de) product(en) in goede order hebben ontvangen)  Wordt het volledige orderbedrag gecrediteerd.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Ja, gelezen en akkoord

Heeft u advies nodig?
Neem dan contact met ons op via live-chat of e-mail.